• Gudstjenester i juli

  Særlige forhold her i corona-tiden

  I juli måned er der gudstjeneste i Randers den 5/7, og i Horsens den 12/7 og den 26/7.

  I København, Den Sønderjyske menighed (i Hjordkær) og Tønder er der gudstjeneste hver søndag i juli måned.

   

  For den sønderjyske menighed gælder, jf. aftale med Claus og Christian Balling:

  Alle kirkens medlemmer, boende øst for Hellevad/Bov vejen, bedes køre til Hjordkær. Alle kirkens medlemmer boende vest for Hellevad/Bov vejen bedes køre til Tønder. 

  I Hjordkær kan afholdes gudstjeneste med sang for 15 medlemmer (+ Ungdomsrummet). Kommer der flere, afholdes gudstjenesten UDEN  sang.

  I Tønder kan afholdes gudstjeneste med sang for 38 medlemmer( + Sakristi)  Kommer der flere, afholdes gudstjenesten UDEN sang.

  Hvis der kommer flere, end reglerne  tilsiger, kan der blive tale om at afvise sidst ankomne eller aflyse gudstjenesten.

   

  Ud over de fysiske gudstjenester kan man opleve gudstjenester på følgende måde:

   

  1. Den kendte You-Tube kanal, hvor der kan streames en gudstjeneste fra Hamborg (på tysk)
  2. Telefongudstjeneste, transmission fra gudstjenesten i Hjordkær, med det  kendte telefonnummer.
  3. Life transmission  (IPTV) fra gudstjenesten i Hjordkær. Linket er det, som vi brugte før Corona tiden. Måske er det blevet glemt ?   Så kommer det her: https://www.blitzvideoserver.de/player.html?serverip=583548fa0d82b.streamlock.net&serverapp=nakDaenemark-live&streamname=livestream

   

   

  Det er vor apostel og alle embedsbrødres ønske,  at alle får mulighed for at deltage i gudstjenesterne, alt efter  den enkeltes ønske og sundhedstilstand. Vi håber med ovenstående muligheder, at de flestes ønsker vil kunne indfries. Husk at passe godt på dig selv og din sundhed, og  at  der ikke findes en forkert holdning til at deltage fysisk i fællesskabet,  men at alle skal gøre det, som den enkelte er tryg ved.