• Gudstjenester i en corona-tid

    Corona-virus

    Corona er ikke overstået, men situationen er under kontrol. Det betyder, at vi skal stadig være meget forsigtige, for man kan stadig blive syg, hvis man udsættes for smitte. Men vi vil gerne opleve almindelige gudstjenester igen med de søskende, som har mod på det, og med de brødre, som har mod på det.

    Alle steder gælder, at der skal være 4 m2 pr. person. Og der skal være mindst 2 m afstand mellem deltagere, hvis der skal synges og bedes Fadervor højt. Ellers er afstandskravet 1 m mellem deltagere. Der er foreløbig truffet aftale om at de søskende der bor vest for Hellevad-Bov-vejen bedes køre til Tønder og de søskende der bor øst for Hellevad-Bov-vejen bedes køre til Hjordkær. Turister kan desværre ikke være sikre på at få plads. Skulle der komme gæster, vil vi naturligvis gøre hvad vi kan for at finde plads til alle, men vi er også nødt til at respektere myndighedernes retningslinjer.

    For de, som synes, at det endnu er for tidligt at besøge de fysiske gudstjenester, af hensyn til evt kroniske sygdomme eller andre årsager, skal man vide, at det er bedre at blive hjemme og høre gudstjenesten på telefonen (Tlf. 78 77 40 75 Kode: 48805# Kode: 146672#) eller livestreame pr. IPTV. Linket er her: https://www.blitzvideoserver.de/player.html?serverip=583548fa0d82b.streamlock.net&serverapp=nakDaenemark-live&streamname=livestream